Sesongens første trepoenger i Haugesund

Scoringer fra Thomas Lehne Olsen og Eric Kitolano sørget for sesongens første trepoenger i årets første bortekamp.

Lillestrøm var raskt ute av startblokkene og satte umiddelbart et press på hjemmelaget. 1-0 scoringen kom i det 12. spilleminutt etter et strålende LSK-angrep som avsluttes av Thomas Lehne Olsen. Det andre målet kom i det 35. minutt etter en lang ball fra keeper Mads Hedenstad Christiansen opp mot Lehne Olsen – som er sterk og drar seg forbi Haugesund forsvareren og spiller deretter inn til Eric Kitolano som sleivssparker inn sitt første mål i LSK-drakta.

2. omgangen blir en kontrollert affære, hvor LSK kontrollerer og er solide. Hjemmelaget skaper ingenting, og Lillestrøm er nærmere å øke ledelsen til 3-0 - men målene uteblir.

Vi takker alle de 207 tilreisende LSK-supporterne for en fantastisk støtte - og god tur hjem!

Nå venter Bodø/Glimt på Åråsen i neste serierunde, men først er det første runde i cupen mot Bjørkelangen på onsdag!

Billetter til hjemmekampen mot Bodø/Glimt på Åråsen kan du kjøpe her!