Hvem blir LSKs OL-mester?

Med to OL-gull i familiebagasjen seiler Erik Brenden (24) opp som en av forhåndsfavorittene til å vinne gull i LSKs interne OL-konkurranse. Få med en annerledes OL-sending her på lsk.no klokka i kveld.

NB! Vi skulle egentlig ha startet klokka 18.00, men er noen minutter forsinket fra Marbella. 

Innimellom treningsøktene i Spania følger naturlig nok LSK-spillerne med på det som skjer i OL i Pyeongchang. Tirsdagens lunsj ble derfor inntatt mens man fulgte sprint-finalene via Erik Brendens Mac-maskin.

Det er også blitt lagt opp til en intern OL-konkurranse i LSK-troppen. Før avreise ble både spillere og støtteapparat utfordret til å tippe antall norske medaljer totalt - og seierspallen i enkelte utvalgte øvelser.

Annonse:

Erik Brenden er blant de som er mest interessert i vinter-OL, og det er kanskje ikke så rart: Hedmarkingens farfar er lillebroren til selveste Hallgeir Brenden. Langrennskongen fra Trysil ble olympisk mester på 18 kilometer i 1952 og på 15 kilometer i 1956. Etter den sistnevnte triufmen ble han avbildet tett omkranset av den italienske filmdivaen Sophia Loren, i det som har blitt et av skihistoriens mest kjente bilder.

Andre som følger spent med på vinter-OL er den tidligere Donald Duck-mesteren i hopp og kombinert, Frode Kippe, og det tidligere langrennstalentet Fredrik Krogstad.

I vår uhøytidelige sending fra Marbella her på lsk.no klokka 18.00 vil vi se litt nærmere på OL-ekspertisen i LSK-troppen. Følg med!

Annonse fra Eliteserien: