Seks LSK-unggutter på talentleir

Landets beste spillere fra 14 til 16 år er nå samlet på Equinor Talentleir, og LSK er godt representert med seks unggutter: Edmund Owusu (fra venstre), Bård Torgersen Mørch, Henrik Skogvold, Maximillian Ballatoni, Ola Bjerkenes og Oliver Henriksrud.

Annonse:

For de unge LSK-talentene er den tradisjonsrike samlingen i Porsgrunn en fin arena for å få testet seg mot de beste i Norge - med både treninger og internkamper.

Edmund Owusu deltar på G16-landslaget, Henrik Skogvold på G16s skyggelandslag, Maximillian Ballatoni og Oliver Henriksrud på G15-landslaget, Bård Torgersen Mørch på G15-skyggelandslaget og Ola Bjerkenes på G14.

- Samtlige er spennende gutter som er ærgjerrige og legger ned mye arbeid for å ta steg og utvikle seg som fotballspillere. Her får de utfordret seg samtidig som de skaffer referanser inn i sitt eget utviklingsløp. De kommer til å ta med seg mange gode erfaringer inn i treningshverdagen i LSK, forteller akademisjef Toni Ordinas og G16-trener Thomas Flaten.

Begge er til stede på utviklingsseminaret som Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball arrangerer i forbindelse med talentleiren, og følger naturligvis opp LSK-spillernes deltagelse på samlingen i Porsgrunn.

- Det er spennende dager både for spillerne og oss trenere. Vi fortsetter å jobbe hardt for å utvikle oss til det beste for spillerne i akademiet. Målet er å utvikle og produsere spillere fra alle årskull som kan ta steget oppover i systemet og inn mot A-laget i fremtiden, sier de to LSK-trenerne.

I tiden som kommer vil vi øke fokuset på de mange talentene vi har i Lillestrøm Sportsklubb. Hver måned vil utviklingsavdelingen med Toni Ordinas i spissen kåre «månedens talent» - og vi vil presentere vedkommende med intervju i våre mediekanaler.

Les også: Edmund (14) imponerte på talentleir

Annonse fra Eliteserien: