NTB_8OeuZUzWolg

Seier mot Sogndal: - En skikkelig mannfolk-kamp

Hjemmelaget hadde kun tapt en kamp på hjemmebane før kveldens oppgjør. Det stoppet ikke et aggressivt Lillestrøm som kjempet med nebb og klør for å ta med alle poengene hjem til Åråsen.

Annonse:

Allerede etter seks minutter var temperaturen skyhøy på Fosshaugane. Lillestrøm vant en corner som hjemmelagets trener, Eirik Bakke, tydelig forklarte 4. dommer hva han mente om. Så, i det øyeblikket dommerteamet hadde roet ned treneren til Sogndal ble corneren slått og Kaan Kairinen satt ballen i mål.

Det var eneste scoring i toppkampen, men det stod ikke på underholdningsverdien. Kampen bølget frem og tilbake hvor Sogndal hadde mye ball. Men de tilreisende kjempet som mannfolk og kunne til slutt feire tre poeng, noe Geir Bakke selvsagt var fornøyd med. 

- Det dundres løs på hverandre, og i dag er det en skikkelig mannfolk-kamp der ute. Jeg syntes det er litt allraight når dommer setter den lista og gutta kan gå litt i hverandre og være fotballspillere. 

En annen fornøyd herremann var dagens målscorer, Kaan Kairinen. Finnen som tidligere i uken ble kåret til månedens spiller i OBOS-ligaen ønsket heller å hylle laget enn å fokusere på seg selv.

- Dette var en strålende lagprestasjon hvor vi fortjente de tre poengene. Både den bakre fireren og resten av laget gir det de har i dag og det er fantastisk å se. Nå er det bare å fortsette.

Se hele intervjuet med Geir Bakke her:


Se intervju med keeper, og smultring-baron, Mads Hedenstad Christiansen her:


Medieavdelingen retter en stor takk til Zen Finans som bidrar til mediedekning på bortekamper.

Zen Finans hjelper nordmenn med å få lån med betalingsanmerkning og lån med inkasso gjennom sine samarbeidsbanker. De kan også hjelpe deg som opplever tvangssalg av bolig og lønnstrekk, gjennom å gi et “omstartslån” (et lån med sikkerhet i bolig).

Annonse fra Eliteserien: