Se sammendrag av kampen: LSK senket av Sahraoui

(Vålerenga - Lillestrøm 3-1) Med to scoringer og en målgivende pasning utgjorde Osame Sahraoui den store forskjellen søndag kveld.

Venstrekanten til Vålerenga satte inn ledermålet 22 minutter ut i kampen, og like før pause serverte han Torgeir Børven - som doblet ledelsen.

Espen Garnås reduserte etter en corner seks minutter etter sidebyttet, men da sluttspurten skulle settes inn var Sahraoui frempå igjen og skjøt inn 3-1.

Dermed tilspisser kampen om medaljene seg: Bodø/Glimt og LSK har begge 41 poeng på henholdsvis andre- og tredjeplass, mens Rosenborg er nummer fire med 40 poeng. Vålerenga er på femteplass med 36 poeng.

Førstkommende lørdag er Strømsgodset motstander på Åråsen. Avspark er klokka 18.00 - her kan du kjøpe billett til kampen!