Se Sagliens strålende fagprøve

Etter en lang og hektisk uke med fagprøve kan ikke Emil Saglien Ruud kalle seg selv for medielærling lenger. Nå er han ferdig utdannet mediegrafiker etter snart to år i praksis i LSK.

Annonse:

Mandag fikk han sin fagprøve-oppgave om å lage en video om klubben, menneskene, supporterne, lidenskapen og kulturen i og rundt LSK. I dag leverte han og fikk senere sin tilbakemelding av nemda: Meget bestått!

- Det var en vanvittig deilig følelse. Det har vært en ekstremt lang uke. Jeg har stått på fra tidlig på morgenen til midnatt stort sett hver dag - og i natt sov jeg til og med på Åråsen fordi det ble så seint. Da nemda fortalte at jeg fikk meget bestått hadde jeg mest lyst til å strekke armene i været og juble, men jeg holdt meg kald og rolig. Etter jeg la på brøt jubelen løs. En fantastisk lettelse, sier Emil Saglien Ruud.

Oppgaven krevde flere forskjellige synspunkt på klubben.

- Jeg kontakta rundt ti personer med en gang. Ingen sa nei - alle kunne. På en og en halv time var alle klare til å stille til intervju. Historien gjenspeiler seg litt i videoen. Vi er en stor samla familie, sier 19-åringen.

LSK gratulerer den talentfulle unggutten med en strålende film!

Her kan du se den flotte fagprøven til Emi Saglien Ruud:


Annonse fra Eliteserien: