Se høydepunktene: Slo tilbake med storseier og festfotball

(Viking - Lillestrøm 0-3) En suser av Magnus Knudsen i første omgang - og to kliniske avslutninger fra Thomas Lehne Olsen etter pause - og dermed: LSK var tilbake på vinnersporet med en imponerende storseier i Stavanger.

Det har kladdet fælt de siste gangene Viking har vært motstander, men denne søndagskvelden var det ingen tvil om hvilket lag som er best av de to tradisjonsrike klubbene akkurat nå.

Etter 19 minutter satte Magnus Knudsen standarden med en perlescoring helt oppe i vinkelen.

Like etter pause doblet Thomas Lehne Olsen ledelsen på en meget sterk avslutning på Gjermund Åsens presise innlegg. Og etter 58 minutter punkterte LSK-spissen i realiteten kampen da han snappet opp en dårlig Viking-pasning og plasserte inn Lillestrøms tredje mål for kvelden.

Dermed slo LSK voldsomt tilbake etter to bitre tap mot Rosenborg og Bodø/Glimt.

- En god følelse. Jeg synes vi var smarte. Men vi fikk det første målet, og da måtte Viking jage utligningen. Det åpnet kampen litt for vår del. Det var viktig for oss med en seier igjen nå, sier trener Geir Bakke til Eurosport etter kampen.