Se høydepunktene: Kruttsterk snuoperasjon i Kristiansund

(Kristiansund - Lillestrøm 1-3) Kristiansund ledet 1-0 fram til 20 minutter gjensto, men to scoringer av Akor Adams (bildet) og en av Holmbert Fridjonsson sørget for tidenes første borteseier mot KBK.

Annonse:

- En fullstendig lagseier. Det er noe ved gruppen vår, og det er den mentale styrken. Det er brilliant å snu 0-1 til 3-1. Jeg er glad, men mye arbeid gjenstår. Vi må bare fortsette å jobbe på, sier Akor Adams til Eurosport etter kampen.

Det så lenge litt stygt ut etter at Kristiansund tok ledelsen etter 19 minutter på straffespark av Bendik Bye. LSK klarte ikke å skape all verden før pause, men i andre omgang styrte gjestene fra Romerike det meste.

Og det var fullt fortjent da Akor Adams headet inn utligningen etter 71 minutter på innlegget fra Tom Pettersson.

Like etterpå skjøt han i stanga fra langt hold, men Adams var ikke ferdig for kvelden. 84 minutter var spilt da Kaan Kairinen fant nigerianeren med en strålende gjennombruddspasning. LSKs nummer 9 løp fra KBK-forsvareren og sendte enkelt Lillestrøm i ledelsen.

Tre minutter senere spilte Adams fri spissmakker Fridjonsson, og islendingen satte inn gjestenes tredje mål for dagen.

Dermed vant LSK for første gang borte mot KBK, og leder fortsatt Eliteserien. Avstanden ned til Molde på andreplass er nå på fire poeng etter at romsdalingene spilte uavgjort borte mot HamKam.

Nå venter Viking hjemme på Åråsen søndag 10. juli. Her kan du kjøpe billett til kampen!