Se høydepunktene: Åsen startet showet - LSK vant 3-0

(Lillestrøm - Sandefjord 3-0) Se så glad Gjermund Åsen ble etter å ha satt inn ledermålet mot Sandefjord! Kapteinen var tilbake fra start for første gang siden slutten av juni, og LSK dominerte kampen mot Sandefjord fullstendig.

Etter 20 minutter headet Åsen i tverrliggeren, men bare fem minutter senere skulle det lykkes da han kombinerte med en liggende (!) Vetle Dragsnes og kriget inn 1-0-scoringen.

Derfra og ut var det ikke særlig mye tvil. Etter to skuffende seriekamper mot Tromsø og Jerv, var Lillestrøm tilbake på vinnersporet mot Sandefjord.

I andre omgang satte Kaan Kairinen og Vetle Dragsnes - begge venstrebeinte - inn hvert sitt mål med høyrebeinet, og LSK kunne innkassere en komfortabel 3-0-seier over blåtrøyene.

Seieren kunne faktisk vært enda større også. Blant annet var Igoh Ogbu nær scoring da han avsluttet i stanga etter en av mange LSK-cornere.

Uansett - en hyggelig kveld ble det, og med 40 poeng etter 19 runder kunne Lillestrøm innta andreplassen i Eliteserien. Neste søndag venter Kristiansund på Åråsen. Her kan du kjøpe billetter til den kampen!

Ifeaniy Mathew fikk sesongens fjerde gule kort mot Sandefjord, og må stå over det kommende møtet med KBK. Eskil Edh måtte ut etter å ha fått seg en smell i kneet, men skaden er neppe alvorlig.