Se første episode i TV-serien «OBOS-ligaen – her kommer Fugla!»

I dag er det én måned igjen til seriestart! Vi har planer om å sette fyr på OBOS-ligaen, både på banen og tribunen – og teller ned til 5. april med TV-serien «OBOS-ligaen – her kommer Fugla!». Den første episoden har vi kalt «Kapteinen skal gjenreise LSK».

Annonse:

Vi tør slå det fast allerede nå: Ingen Eliteserie-arenaer kommer til å samle like mange bortesupportere i åpningshelga som HamKam – Lillestrøm på Briskeby. 

Bli med på oppturen - kjøp sesongkort på Åråsen her!

I den første episoden følger vi årets kaptein Thomas Lehne Olsen i bilen fra Moelv og på vei til trening en tidlig og kald februardag. Her snakker Lillestrøm-spissen ut om hvorfor han valgte å forlenge LSK-kontrakten, om kapteinrollen, om den fantastiske støtten fra klubbens supportere - og om «hullet i hjertet» som det brutale nedrykket påførte ham.

- Det siste jeg husker fra den kampen (mot Start) er at jeg ligger oppe på Melgalvis etter 4-0. Resten er liksom et... mørkt øyeblikk. Det er nesten så jeg ikke tror på det ennå. Det er et lite hull i hjertet når du rykker ned på den måten der. Det var blytungt. Selv om jeg hadde to år igjen av kontrakten ville jeg legge på et år for å vise at jeg i hvert fall vil være med på dette. Jeg ser liksom ikke for meg selv i noen andre norske klubber. Jeg har lyst til å hjelpe Fugla tilbake i toppen av norsk fotball, sier Thomas Lehne Olsen.

TV-serien er laget i samarbeid med OBOS, og det er planlagt åtte episoder - med reisen til Hamar og Briskeby 5. april som avslutning. 

Les også: Rekordmange LSK-partnere med i 2020

Her kan du se «Kapteinen skal gjenreise LSK»:

Annonse fra Eliteserien: