Se filmen: «Alt for Lillestrøm - Frode Kippe»

Vi har gått opp fotsporene hjemme på Kolbotn, vi har tatt med Frode Kippe tilbake til Liverpool - og vi har snakket med nøkkelpersoner som har hatt mye å si for den fantastiske karrieren som straks er slutt. Her er LSK-filmen: «Alt for Lillestrøm - Frode Kippe».

Annonse:

Søndag 1. desember er Frode Kippe klar for sin siste Eliteserie-kamp på Åråsen, 47 dager før han fyller 42 år. Med 441 eliteseriekamper er han den Lillestrøm-spilleren som har flest kamper på øverste nivå i Norge.

Tidligere i år passerte han også Rosenborg-legenden Roar Strand og inntok tredjeplassen på statistikken over spillerne med flest kamper i Eliteserien. Kippe debuterte for LSK 23. juli 1997. Med unntak av tre år i Liverpool og Stoke (1999-2001) har han siden spilt for Kanarifuglene. Som kaptein løftet han kongepokalen på Ullevaal som norgesmester i 2007 og 2017.

I denne dokumentaren tar vi for oss Frode Kippes karriere fra barneårene hjemme på Kolbotn og fram til sine siste dager som LSK-spiller.

En stor takk til våre samarbeidspartnere DNB, 24SevenOffice, Norwegian Sports Travel, Coop og Grunnmurspesialisten. Uten dere hadde ikke denne filmen blitt noe av!

Her kan du se dokumentaren «Alt for Lillestrøm - Frode Kippe»:

Annonse fra Obos-ligaen: