Se det strålende samarbeidet mellom Arkel og Lady Solskjerming

Her ser du et lysende eksempel på hvilke synergier våre partnere kan få av godt samarbeid i LSKs sponsorpool.

Annonse:

 

Arkel Romerike og Lady Solskjerming har i mange år vært lojale medlemmer av sponsornettverket og er strålende fornøyd med hvordan de har funnet hverandre gjennom godt B2B-samarbeid. Samtidig trekker de ofte inn to andre LSK-sponsorer i felles prosjekter: Renta og Creative Heads.

- Først da jeg startet i Arkel forsto jeg hvor viktig LSK er for byen og nærområdet. Som en av Romerikes største el-entreprenører ønsker vi å skape mange av de samme verdiene som klubben - og være den foretrukne el-leverandøren i vårt distrikt. Jeg så fort hvor flinke de ansatte i Lillestrøm var i å bygge relasjoner, skape forbindelser mellom bedrifter og fremme god business. Dette er noe man ønsker å være en del av, og som er grunnen til at man ønsker å bruke X-antall timer på merkevaren LSK. Arkel har vært en del av sponsornettverket til Lillestrøm i mer enn 15 år, og vi har enveis eller toveis samarbeid med flesteparten av de andre firmaene i poolen. Sammen med enkelte bedrifter klarer man å skape noe unikt, og for vår del er samarbeidet med Lady Solskjerming et strålende eksempel. Lady leverer produkter og selger inn oss som deres elektriker, vi tilkobler og gjør det elektriske og ender opp med fornøyde kunder. Bedre får det ikke blitt, sier servicesjef Eirik Mikkelsen i Arkel Romerike.

Her kan du lese mer om prakteksemplet på godt samarbeid i LSKs sponsorpool!

Mikkelsen fortsetter - og trekker fram ytterligere flere bedrifter fra nettverket:

- På steder der det er vanskelig å komme til med stige for montering har vi en felles samarbeidspartner i Renta. Om det kreves stillas, lifter eller andre spesialredskap leveres disse til oppdragsadressen i rekordfart, og slik bidrar Renta til at arbeidet virkelig flyter. Som om ikke det var nok: Creative Heads bistår med det kreative rundt hjemmesiden og video. Og Outsearching markedsfører våre på SoMe.

Har du lyst til å investere i bedriftens vekst? Bli LSK-partner - og les mer her!

Se videoen som Creative Heads har laget for Arkel Romerike:


Annonse fra Eliteserien: