kickoff 2024

Se bilder og video fra årets kickoff

Hele Fuglafamilien var samlet på scenen under torsdagens kickoff på Lillestrøm Kultursenter - til stor glede for en fullsatt sal. Grip mikrofonen-seansen fikk virkelig fram vinnerinstinktet hos damelagets Oda Øisetkjølen (til venstre), LSK Kvinners Mia Authen og LSKs Thomas Lehne Olsen.

Annonse:

Tonen ble satt fra start med et hardtstlående trommeshow, der også gatelagets Ken Skogstad og LSK Unifieds Stig Martin Sandvik deltok på åpningsnummeret sammen med Guro Marstad og partybandet TILT.

PÅ SCENEN: LSKs spillerstall for 2024 ble presentert.
PÅ SCENEN: LSKs spillerstall for 2024 ble presentert.

Deretter ble lagene presentert og intervjuet, det ble konkurrert i å gjette/synge sanger - og vi fikk en morsom seanse med de gamle midtstopperkjempene Frode Kippe, Tommy Berntsen og Torgeir Bjarmann.

Trenerne Andre Bergdølmo og Andreas Georgson snakket om hvordan forberedelsene har vært, den spennende sesongen som står for tur og hva vi kan forvente oss. LSK Kvinner har for øvrig allerede serieåpnet med en imponerende 4-2-seier over gullfavoritten Brann forrige lørdag.

NYOPPRYKKET: Damelagets trener Vegar Frey ble intervjuet av konferansier Morten Stokstad.
NYOPPRYKKET: Damelagets trener Vegar Frey ble intervjuet av konferansier Morten Stokstad.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

I dag spiller LSK generalprøve borte mot Stabæk på Nadderud klokka 18.00.

Les også: Skogvold imponerte tidligere lagkamerater

Avslutningsvis var det også premiere på den nyinnspilte musikkvideoen der spillerne synger Aldri aleine til Åråsen. Den kan du se her!

Vi takker Lead Event, Creative og Lillestrøm Kultursenter for godt samarbeid - som alltid.

Se video fra kickoff-arrangementet her.


 

Annonse fra Eliteserien: