Saxi fikk Helland som nabo med på LSK-kjøpet

Saxi Produkter AS har vært LSK-partner i en årrekke - og er også med i 2021. Daglig leder Christian Stav fikk ny nabo med på «kjøpet»: Pål-André Helland.

Annonse:

Bedriften - som er markedsledende i Norge på fleksible veggløsninger til for eksempel skoler, større næringsbygg og hoteller - holder til i Nannestadgata i Lillestrøm.

For noen uker siden kunne Christian Stav og kollegene i Saxi Produkter AS glede seg over at Pål-André Helland flyttet inn som nærmeste nabo.

- Visst er det stas! Vi har snakket sammen et par ganger, og det er veldig hyggelig. Det er et veldig stille og rolig sameie med et voksent klientell, så Helland og familien trekker ned gjennomsnittsalderen ganske kraftig. Fint å få yngre krefter inn her, sier Christian Stav.

- Her er det stille og rolig, og vi stortrives her, sier Pål-André Helland om sitt nye nabolag.

Her kan du bli bedre kjent med Saxi Produkter AS!

Vi samlet de to nye naboene til en kaffe og fotballprat, og en ting er både Stav og Helland enige om: Det bør snarest bli tillatt med flere enn 20 tilskuere på Åråsen.

- Jeg synes det er helt håpløst. 20 tilskuere er en vits. Strømmen Storsenter har vel flere tusen innom hver dag, og Plantasjen kan ha 500 besøkende. Hjemmebanefordelen blir også borte når vi ikke kan ha tilskuere på tribunen. Vi får håpe vi får den gode Åråsen-stemningen tilbake så fort som mulig, sier Christian Stav.

For Saxi-sjefen har det vært et stort savn at han ikke har fått sett Lillestrøm spille på Åråsen den siste tiden.

- Vi er stort sett 10-12 stykker som drar på Åråsen for å pleie vennskap, bekjentskap og forretningsforbindelser. Livet er fattigere når vi ikke får gått på Åråsen. Selv det å se fotball på TV uten tilskuere blir ikke det samme, sier Stav - og får støtte av Helland.

- Helt klart. Det blir også en helt annen intensitet i kampene når det er publikum på tribunen, sier 31-åringen.

Pål-André Helland har fått tre innhopp mot slutten av de siste kampene, og føler at fotballformen er i sterk anmarsj nå som han får flere og flere fellestreninger i beltet. I torsdagens treningskamp mot HamKam blir det trolig enda flere minutter på trønderen.

- Jeg har hatt litt trøbbel med en legg, men nå ser det bra ut. Det bør gjøre susen med enda litt flere treninger og kampen mot HamKam før vi møter Haugesund på Åråsen 13. juni, sier Helland.

- Vi har vært litt uheldige som ikke har flere poeng. Mot Kristiansund på søndag var vi i perioder ganske gode. Scoringen i mot på slutten der var uflyt, mener Christian Stav.

- Vi burde ha vunnet mot Kristiansund. Vi har helt klart noe på gang, mener Pål-André Helland.

Christian Stav er glad for at det mangeårige samarbeidet mellom Saxi Produkter AS og LSK fortsetter også i 2021.

- Vi har vel vært med i LSK-systemet i over 30 år. Allerede da jeg begynte i Saxi i 1989 hadde vi reklameplakat på Åråsen. Så da var vi på Sportsrevyen annenhver helg, sier Stav med et smil.

Investere i bedriftens vekst? Bli LSK-partner!

Annonse fra Eliteserien: