Sannes, Owusu og Tongnoy skrev proffkontrakter

Tre store LSK-talenter har nå skrevet under på sine første proffavtaler. Fra venstre: Alexander Hrcka Sannes (17), Edmund Owusu (15) og Apipon Tongnoy (17).

Annonse:

Med de tre signeringene sender LSK et tydelig signal om at det i årene som kommer skal bli enda flere egenutviklede spillere som går hele veien fra akademiet og til A-laget.

- I fremtiden skal rundt 30 prosent av A-stallen bestå av unge og egenutviklede spillere. Alexander og Apipon blir en del av A-laget fra og med 1. januar. Edmund, som er to år yngre, skal få litt bedre tid på å utvikle seg videre. Tre meget spennende spillere, sier sportssjef Simon Mesfin.

De tre ungguttene er selvsagt glade for å ha skrevet under på avtalene. Sannes og Tongnoy har kontrakt ut 2022. Owusus avtale gjelder ut 2021.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har tre drømmer, og dette er den ene. Det er foreløpig litt hemmelig hva de to andre er. Men det å skrive under på en proffkontrakt med en eliteserieklubb har vært målet siden jeg begynte med fotball. Nå er jeg her endelig, og det føles deilig. Men det at jeg har fått proffkontrakt er ikke noen hvilepute. Jeg skal fortsette med å jobbe like hardt slik at jeg kommer meg inn i startelleveren, sier Alexander Hrcka Sannes.

Både han og jevngamle Apipon Tongnoy har allerede trent mye med A-laget, og ønsker å kjempe seg til spilletid fortest mulig.

- Det betyr mye at klubben gir deg tillit og har troen på deg. Det blir spennende å bli en fast del av A-laget. Det er en fin gjeng å være en del av, sier Apipon Tongnoy.

Den lynraske spissen Edmund Owusu har allerede debutert for rekruttlaget i 3. divisjon - til tross for at han bare fylte 15 år i september.

- Det føles veldig bra, men jeg er ikke fornøyd med dette. Jeg skal jobbe hardt for å ta igjen disse gutta som er et par år eldre, sier Edmund Owusu, som faktisk er den yngste spilleren som noen gang har skrevet proffkontrakt med LSK.

- Jeg vil lage min egen historie, så da er dette en bra start, tillegger Oslo-gutten.

Her kan du se video-intervju med de tre LSK-talentene:


Annonse fra Obos-ligaen: