Sander Moen Foss klar for LSK

Årets Sandefjord-kaptein blir Lillestrøm-spiller fra 1. januar 2024.

Annonse:

Tidligere denne uken var midtstopper Moen Foss på Åråsen hvor han signerte en treårskontrakt. Det betyr altså at han slutter seg til LSK-troppen når oppkjøringen mot 2024 starter.

24-åringens kontrakt med Sandefjord løper ut dette året og fra 1. juli stod han fritt til å signere med andre, som bosmanspiller.

– At Sander valgte oss i konkurranse med flere, er vi veldig godt fornøyde med. Når han signerer med Lillestrøm på dette tidspunktet, hvor vi ikke har en permanent hovedtrener, viser det at han tror på det vi har lagt frem som klubb og på menneskene som er her, sier sportssjef Simon Mesfin.

–  Vi har fulgt Sander over flere sesonger og han har jobbet knallhardt for å komme tilbake fra en skade for et års tid siden. Vi er trygge på at dette er en spiller som vil utvikle seg videre i vårt miljø. Han er fortsatt veldig ung som midtstopper, har stor fart og bra kraft i spillet sitt. I tillegg har han lederskap og en personlighet som passer i LSK, tilføyer Mesfin.

Moen Foss kom til Sandefjord tilbake i 2017 etter å ha spilt barne- og ungdomsfotball i Stokke, Eik Tønsberg og FK Tønsberg.

I Sandefjord står han registrert med 72 A-lagskamper så langt, hvor 63 av dem har kommet med laget i Eliteserien. Nå venter en halv sesong til i Sandefjord, før vi gleder oss til å se Sander i gult og svart neste sesong.

Velkommen til LSK!

Annonse fra Eliteserien: