Sander Moen Foss i ekstase: - Jeg mister det helt

(Lillestrøm - KFUM 2-1) - Jeg mista det helt, sier Sander Moen Foss om jubelscenene etter at han sikret årets første seier på Åråsen i sluttminuttene.

Annonse:

- Det er ubeskrivelig. Første gangen jeg får lov til å spille på Åråsen for Fugla, og jeg kunne ikke bedt om noe bedre. Nydelig, sa Sander Moen Foss til TV 2 etter kampen.

De herlige jubelscenene etterpå fortalte alt om hvor mye scoringen betydde - både for midtstopperen selv og på lagets vegne.

MATCHVINNER: Se så glad Sander Moen Foss ble etter å ha headet inn 2-1 mot KFUM! Foto: Cornelius Poppe / NTB
MATCHVINNER: Se så glad Sander Moen Foss ble etter å ha headet inn 2-1 mot KFUM! Foto: Cornelius Poppe / NTB

- Jeg ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg har lyst til å løpe til mutter'n, og jeg har lyst til å løpe til Kanari-Fansen, så ender det bare med at jeg mister det helt, la han til da han ble bedt om å beskrive følelsen etter å ha headet inn 2-1.

25-åringen har ikke fått så mange sjanser som han hadde håpet på så langt i sesongen, men har vært superprofesjonell og gitt alt uten å surmule.

I årets sjette hjemmekamp i Eliteserien skulle endelig den første hjemmeseieren komme, men det ble en sliteseier mot det nyopprykkede Oslo-laget. Espen Garnås kriget inn ledermålet da han headet en dødball i mål etter klabb og babb innenfor KFUMs 16-meter.

Men like etter pause utlignet Johannes Nunez til 1-1, og etter det slet LSK med å skape de store sjansene i den ekstreme sommervarmen på Åråsen.

Helt til Frederik Elkær slo et perfekt innlegg inn til den høytflyvende Sander Moen Foss - som stanget ballen i bakken og i mål via fingertuppene til Emil Ødegaard.

KFUM presset på i sluttminuttene, men Lillestrøm kriget inn tre særdeles viktige poeng.

Se video-intervju med Sander Moen Foss:


Se video-intervju med Espen Garnås:


Annonse fra Eliteserien: