Så glade for å få trene sammen igjen!

Thomas Lehne Olsen og de andre LSK-spillerne gliste bredt og boblet over av entusiasme da laget endelig kunne trene sammen igjen.

Annonse:

I dag kom meldingen om at myndighetene åpner opp for at toppfotballspillere kan gjennomføre fellestreninger så lenge man følger smittevernprotokollen. 

– Jeg er veldig glad for å meddele at gis det åpning for organisert trening for toppidrettsutøvere. For fotballen begrenses dette til de to øverste divisjonene for kvinner og menn. Ellers er det all organisert toppidrett, altså utøvere definert av Norges idrettsforbund til å ha idretten som sitt hovedvirke. De må selvsagt følge sine smittevernprotokoller, sier statsråd Abid Raja til VG.

Allerede et par timer før den nyheten kom kunne LSK-laget trene sammen for første gang på nesten en måned - etter at Nittedal kommune, kommunelegen og Gjelleråsen IF ga klarsignal for at LSK kunne trene på Li stadion tirsdag formiddag.

A-laget vil fortsette å trene på Gjelleråsens kunstgressbane denne uken. Under tirsdagens økt var det en spillesugen og blid gjeng som endelig kunne spille fotball sammen igjen.

Se bildene fra tirsdagens økt her:

Annonse fra Eliteserien: