Ruben Quintao ny trenerutvikler i LSK

Ruben Quintao (34) er ansatt som ny trenerutvikler i LSK. Portugiseren har de siste årene jobbet i Toronto FC-systemet, og har tidligere vært i Kristiansand-klubben Vigør.

Annonse:

- Helt siden den første samtalen med klubben i juli fikk jeg en god følelse. LSK føles som en stor familie der alle passer på hverandre og bryr seg om hverandre. Jeg gleder meg masse til å begynne her i januar, sier Ruben Quintao.

- Vi er veldig glade for å ha Ruben på plass som vår nye trenerutvikler. Vi jobber for å skape en mer klubbstyrt breddeavdeling og håper med dette å være tettere på lagene, sørge for kvalitet og godt samarbeid i gruppene og enda bedre trenings- og fotballglede. Målet vårt er at trenerne har klubben i ryggen, og at det oppleves som en støtte både i planleggingen og ute på feltet. Ruben vil med sin erfaring og kompetanse være et stort løft på det sportslige plan hos oss i bredden, og vi gleder oss til å se ham i aksjon både rundt barnelagene og i ungdomsavdelingen, sier Anne Margrethe Horvei Barnevik, fungerende administrativ leder i breddeavdelingen.

Se video-intervju med Ruben Quintao:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 12.12.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Markus Gerardo (video/foto)