Ruben Gabrielsen klar for LSK: Signerte på avtale ut 2027-sesongen

Velkommen hjem, Ruben Gabrielsen! Midtstopperen har signert en femårskontrakt med LSK.

Annonse:

Det er begynner å bli en stund siden Ruben sist var ikledd i gult og svart, og han sier det blir spesielt å ta på seg LSK-drakta igjen. 

- Det blir spesielt. 2014 var sist gang. Jeg har vært på Åråsen, og har kjent på følelsen. Så nå var det på tide, sier Gabrielsen. 

Vil ta medalje

Ruben legger ikke skjul på at han store ambisjoner med å komme tilbake til LSK. 

- Jeg vil gjøre det jeg ikke har gjort for den klubben her, men gjort med alle andre klubber - det er å ta medalje. Jeg gjorde det i Molde, Toulouse, København og Austin. Så det er medalje jeg trenger her. Det er det jeg skylder mest og føler mest på. Det er på tide at jeg gjør noe fornuftig her også.

Han hyller også jobben klubben har gjort de siste årene, spesielt etter nedrykket. 

- Dem har gjort alt rett, og jeg kanskje litt sjalu fordi jeg fikk aldri gjort det samme som de har gjort. Dem har bygd opp noe. De har bygd et spesielt bånd med fansen. Jeg var liksom med på å krige mest for å ikke rykke ned. De har bygd en ny kultur. En kultur som er mye bedre enn det som var når jeg var her - og det er ikke for å snakke stygt om de som var her. De har fått inn litt større ambisjoner og tør å drømme litt mer enn før, så jeg er glad jeg kan få lov til å bli med på det, forteller han videre. 

Ruben forteller at det er en ting han gleder seg aller mest til - du kan jo gjette, og så se hva det er: 

Se hele intervjuet med Ruben Gabrielsen her! 

 


 

- Får inn en leder

- Vi er veldig fornøyd med å få tilbake Ruben til klubben. Det er ikke noe tvil om at Ruben kunne vært mye lenger ute i utlandet. Han kunne ha valgt å signere for andre mer lukraktive tilbud, både innland og utland. Men når han velger å komme tilbake til LSK, så skal vi være veldig ydmyke og takknemlige for det. Han viser og bekrefter hva slags menneske han er, hvor han står for det at han er ekstremt glad i LSK, sier Mesfin. 

Mesfin forteller at det hele tiden har vært en dialog om at Gabrielsen ønsker seg hjem på et eller annet tidspunkt, og at de nå er takknemlige for at han ønsket det nå. 

- Som alle vet, så har Ruben trent med oss når han har hatt ferie fra klubben i utlandet eller når han har vært mellom to klubber i utlandet. Da har vi pratet sammen om at han ønsker seg hjem på et eller annet tidspunkt. Også må jeg ærlig innrømme at det skjedde tidligere enn det vi kunne tørre å håpe på. Men når det er i orden nå, så er det veldig god følelse på at vi får en veldig god fotballspiller og en veldig god leder i spillergruppa. Ruben kommer med masse erfaring fra å spille i utlandet og på landslag. Han er en veldig likendes fyr med høy sosial-kompetanse etter min mening- noe som gjør at han klarer å føre et lederskap over mange med ulike kulturer, bakgrunner som er i en spillergruppe, forteller Mesfin.

 

 

Annonse fra Eliteserien: