Ruben trening Åråsen

Ruben før Glimt: - Drar til Bodø for å krige

For tredje året på rad er Bodø/Glimt motstander i cupen. I 2022 vant nordlendingene i kvartfinalen, i fjor vant Lillestrøm i semifinalen - og onsdag møtes lagene allerede i 3. runde.

Annonse:

- Vi må tydeligvis møte Glimt for å komme til cupfinalen. Vi bretter opp ermene og drar til Bodø for å krige, sier Ruben Gabrielsen.

GOD STEMNING: I dag var det endelig duket for årets første trening på Åråsen etter en lang og røff vinter/vår. Foto: Andreas Aalling
GOD STEMNING: I dag var det endelig duket for årets første trening på Åråsen etter en lang og røff vinter/vår. Foto: Andreas Aalling

Han er hissig på revansje etter det tunge 0-5-tapet på Åråsen tidligere i år.

- Vi ble pisset på sist, så vi har noe å bevise. Og vi har lyst til å gå videre i cupen. Stemninga her er god selv om det bare ble 1-1 mot HamKam. Vi har tro på det vi holder på med, sier midtstopperveteranen.

Les også: Georgson oppummerer HamKam-kampen

LSK-spillerne kunne glede seg over endelig å få trene på Åråsen i dag for første gang i 2024. Vinteren og våren har vært kald og seig, noe som har utsatt mulighetene for trening på hjemmebanen.

- Det er alltid deilig å være utpå her. Det er den beste gressmatta i Norge, og vi er heldige som har en så fin hjemmebane, sier Gabrielsen.

Her kan du kjøpe billett til bortefeltet på Aspmyra (promokode: lsknm24)!

Se video-intervju med Ruben Gabrielsen før cupkampen mot Glimt:


 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 30.04.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (video)