Roseth tilbake på banen: - Føler meg helt fin nå

I serieåpningen var han LSKs beste, men måtte ut med hodeskade. I dag var endelig Martin Ove Roseth tilbake på banen igjen i treningskampen mot Kongsvinger.

Annonse:

Midtstopperen ble byttet inn i sluttminuttene, og det var utvilsomt mange som gledet seg over at den uheldige 25-åringen var tilbake i kampsituasjon.

- Jeg fikk de siste fem, seks, sju minuttene. Jeg skulle gjerne ha spilt mer, men en utrolig god følelse endelig å være tilbake på banen selv om bare var en treningskamp, sier Roseth selv etter å ha vært involvert i kamp for første gang på nesten fem måneder.

- Det er ikke i til å legge skjul på at den tida jeg har vært gjennom har vært tøff. Det hele har vært veldig usikkert og vanskelig å forholde seg til. Men lagkameratene har backet meg hele veien, og det har gjort det lettere. Nå kjennes alt bra ut, så nå ser jeg fremover - og håper det har vært gjennom er et lukket kapittel. Jeg føler meg helt fin nå, sier han.

Elias Solberg, som også har vært ute lenge med skade, fikk sine første minutter for LSK 2 på mandag - og avsluttet også treningskampen mot Kongsvinger.

Se video-intervju med Martin Ove Roseth:

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 07.09.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Markus Gerardo (foto/video)