Rosenborg vant 3-1 på Lerkendal

(Rosenborg - Lillestrøm 3-1) Etter tre strake seire mot Rosenborg ble det tap i kveldens storkamp på Lerkendal.

Rosenborg tok ledelsen allerede etter seks minutter på et mål som skulle vært annullert for offside: Casper Tengstedt var i klar offside da han flikket videre avslutningen til Carlo Holse, men det klarte ikke assistentdommeren å få med seg.

Fem minutter senere snappet Holse ballen fra Lars Ranger - og serverte til Ole Sæter. RBK-spissen banket inn 2-0.

Mot slutten av omgangen kom LSK mer med i kampen, og Thomas Lehne Olsen var nær ved å redusere like før pause. Fire minutter ut i andre omgang lyktes imidlertid Lillestrøm-spissen da han avsluttet strålende helt nede i hjørnet.

Dessverre klarte ikke LSK å utnytte momentummet som lå der etter reduseringen. Bare to minutter senere økte Sæter til 3-1. Og da gikk lufta litt ut av kampen.

Dermed tilspisser kampen om sølv- og bronsemedaljene seg ytterligere: Med sju kamper igjen har LSK 44 poeng, RBK 43 poeng og Bodø/Glimt 42 poeng.

Nå venter nettopp Bodø/Glimt på Åråsen lørdag 1. oktober. Her kan du kjøpe billetter til kampen!