Ropro Eiendom fortsetter å støtte barnefotballen

Ropro Eiendom har siden 2019 hatt ryggen på treningstøyet til breddeavdelingen. Nå fortsetter samarbeidet - i tillegg øker eiendomsselskapet sitt engasjement.

Annonse:

- Vi ønsker å støtte LSKs barne- og ungdomsavdeling for å fremme fysisk aktivitet blant unge og støtte en viktig sosial arena som fotball faktisk er, innleder daglig leder, Dag Enoksen.

Enoksen håper at unge fortsatt vil se til fotballen som et fristed.

- Den muligheten ble borte for barn og unge da pandemien kom. Nå er det viktig å satse igjen for å unngå frafall. Vi i Ropro, som bygger boliger i områder hvor disse barna bor, ønsker å hjelpe til med det. Vi vet at idrettslag ofte er basert på frivillig arbeid og utfordrende økonomi.

Ropro er et eiendomsselskap som bygger moderne arkitekttegnede eneboliger og tomannsboliger på Romerike. De har fokus på høy kvalitet når de bygger og familievennlige planløsninger. Til nå har Ropro- og Nebbenes-systemet levert ca. 200 boliger, og har store ambisjoner om å vokse videre.

Her kan du bli bedre kjent med Ropro

LSKs markedskonsulent, Jørgen Heen Enger, er strålende fornøyd med Ropro sitt engasjement inn mot breddeavdelingen.

- At Ropro fortsette å støtte barnefotballen i LSK er helt fantastisk. For å kunne gi barn og unge et godt fotballtilbud er vi avhengig av denne type bidrag. For som Dag sier, fotballen er en viktig sosial arena som fremmer fysisk aktivitet. Da må vi gjøre vårt beste for å styrke denne arenaen.

Annonse fra Eliteserien: