Republic sender #sofakamprekord til 7.640 billetter: - Dette er for Ultras, klubben og byen

Stamstedet til supportergruppa Ultras har kjøpt 100 billetter til kveldens kamp mot Ham-Kam. Nå gleder de ansatte seg til å få være med Ultras også under en hjemmekamp.

Annonse:

Puben på hjørnet av Solsiden-bygget langs Solheimsgata har i mange år huset supportere både før og etter kamp. Nå gleder de seg til å få være med på supporterenes følelser også under kamp.

- Det er alltid litt trist og nærvepirrende når supporterene forlater Republic og går mot Åråsen. Nå gleder vi oss til å få være med på å feire mål, rope på kort og å hylle en god takling sammen med Ultras.

Det var aldri noe tvil om serveringsstedet skulle være med på #SOFAKAMPREKORD.

- Dette er noe vi gjør for gjengen i Ultras som støtter oss hver uke, klubben som gir oss gode øyeblikk å skåle for og for byen som helhet som er Norges beste sted å være!

Robert Lauritsen, daglig leder i LSK sier at serveringsbransjen som helhet med Republic nå viser vei for næringslivet.

- Det at Republic nå blir med på kampanjen og i realiteten kjøper flere billetter enn de har kapasitet for på stedet er intet annet enn utrolig. Vi vet hva stedet betyr for flere av våre supportere og jeg tror jeg snakker for hele LSK-familien når jeg sier et stort tusen takk! Dette er bare begynnelsen på et jordskred med billettsalg til næringslivet.

Annonse fra Eliteserien: