Rekordmange deltagere - golfet seg til topps

Tom og Kai Eriksen (til høyre) fra Outsearching gikk til topps i første del av LSKs bedriftserie i golf.

Annonse:

I nydelige omgivelser hos Romerike Golfklubb i Aurskog ble første runde av bedriftsserien spilt tirsdag. 40 deltagere fordelt på 20 firmaer - et rekordstort antall - kjempet om heder, ære og et godt utgangspunkt foran de resterende rundene.

Det digitale markedsføringsselskapet Outsearching - som holder til i Lillestrøm - gjorde reint bord og vant både individuelt og lag.

- Outsearching vant en overlegen seier, og imponerte stort. De var på gang allerede på slutten av sesongen i fjor, så det er tydelig at de har brukt vinteren godt også på golfbanen, sier salgssjef i LSK, Espen Søgård.

Bedriftsserien i golf er en ypperlig anledning til å kombinere fysisk aktivitet og sosial sammenkomst med nettverksbygging som generer business.

- Det er hyggelig at vi har fått opp antallet bedrifter både i nettverket vårt og på golfbanen. To av tre runder teller i kampen om sammenlagtseieren, så det er fortsatt muligheter for nye deltagere å melde seg på, sier Søgård.

Her kan du lese mer om Romerike Golfklubb!

Neste runde i LSKs bedriftsserie i golf er 27. august. Før den tid skal vi også arrangere det årlige LSK Open. Datoen blir spikret i nær framtid.

- Da håper vi på enda flere deltagere, sier Søgård.

Ønsker du å bli med i LSKs sponsornettverk? Send mail til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: