Ranger til VM: - Jeg skvatt nesten, for mutter'n jubla så mye

En meget lykkelig Lars Ranger mener deltagelsen i U20-VM blir det største han har opplevd så langt i sitt 20 år gamle liv.

Annonse:

Tirsdag ettermiddag tok landslagstrener Pål Arne Johansen ut de 21 spillerne som skal representere Norge i U20-VM i Polen. Gjerdrum-gutten Lars Ranger - i øyeblikket utlånt fra LSK til Ull/Kisa - var blant de utvalgte.

Her kan du se hele den norske VM-troppen!

Forsvarsspilleren hadde en god følelse i forkant, men ble naturligvis svært glad da han fulgte uttaket på pc'n hjemme på Gjerdrum.

- Det var vanvittig kult da jeg så navnet mitt komme opp på skjermen. Da gikk det faktisk opp for meg at jeg skal delta i et verdensmesterskap i fotball. Det blir det største jeg har vært med på, sier Ranger.

- Hadde du ikke fått noen signaler i forkant av uttaket?

- Jeg hørte at treneren hadde ringt rundt til noen av de som ikke ble tatt ut, så jeg hadde litt forhåpninger. Men det var utrolig deilig å se navnet mitt der. Dette blir en opplevelse for livet. Vanvittig kult.

- Hvordan reagerte du da du så at du var med i troppen?

- Jeg skvatt nesten, for mutter'n jubla så mye. Jeg ble litt paff, egentlig. Det var stort. Så klappet jeg igjen pc'n og jublet, svarer unggutten og ler.

U20-landslaget setter kursen mot Warszawa 18. mai, og første kamp spilles mot Uruguay 24. mai. Norges øvrige gruppemotstandere er New Zealand og Honduras.

- Vi har stor tro på oss selv, og går for å vinne gruppa. Men vi har gode muligheter til å gå videre uansett. Det er høyt nivå i et VM. Vi må bare gjøre det beste vi kan.

Les også: Positive skadenyheter for Daniel Pedersen

Ranger - som forlenget kontrakten med LSK før han ble lånt ut til Ull/Kisa før denne sesongen - forteller at han primært er tatt ut som midtstopper i den norske VM-troppen.

- Jeg er tatt ut som stopper, men jeg kan jo selvsagt spille back også. Det er jo det jeg har gjort mest, sier 20-åringen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Rosenborg lørdag 11. mai!

Annonse fra Eliteserien: