Ranger tilbake i LSK - får skryt av Kisa-treneren

Lars Ranger (20) tok store steg i Ull/Kisa i høst. Nå er han tilbake i LSK med et klart mål om å spille seg inn på laget i 2020.

Annonse:

Gjerdrum-gutten startet totalt 18 kamper i serie og cup for Ull/Kisa, og kom inn som innbytter i tre kamper. Utlånet til klubben i OBOS-ligaen har utvilsomt gjort ham godt.

- Jeg gleder meg virkelig til sesongoppkjøringen. Og forhåpentligvis spille i LSK neste sesong, sier Lars Ranger.

I serieavslutningen mot Tromsdalen scoret han også sitt første mål for Ull/Kisa og ble kåret til banens beste spiller av Romerikes Blad - da som midtstopper. Men 20-åringen har tidligere spilt mest høyreback. Han var også med i den norske landslagstroppen i U20-VM tidligere i år.

- Han har en fart som få matcher ham på internasjonalt, spensten hans er kolossal og jeg synes han er god med ball. Lars er en moderne stopper som også kan spille back, sa landslagssjef Pål Arne Johansen i dette intervjuet med Nettavisen.

Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen gir unggutten gode skussmål.

- Lars har hatt en veldig fin utvikling her. Han har fått og fortjent mye spilletid, og vært veldig viktig med tanke på at han kan spille både back og stopper. Vi i Ull/Kisa håper og tror han blir en viktig spiller i LSK neste år, sier Fredriksen.

Se video-intervju med Lars Ranger fra treningsleiren i Vestfold her:


Annonse fra Obos-ligaen: