Ranger sulten på det store gjennombruddet

Rask, tøff og skuddsterk. Lars Ranger (snart 22) har det meste som skal til for å bli en høyreback på høyt nivå. Nå tror han på det store gjennombruddet - hvis han klarer å holde seg skadefri.

Annonse:

Skadene har litt for ofte satt Gjerdrum-gutten utenfor når han har vært i ferd med å ta det siste steget. Men nå - bank i bordet - ser det bra ut for gutten som fyller 22 år 12. mars.

Her kan du kjøpe sesongkort for 2021-sesongen!

- Kroppen føles bra. Ingen skader hittil. Håper det fortsetter sånn. Og at vi får litt klarhet i treningskamper og seriestart snart, sier Lars Ranger.

- Hvilke ambisjoner har du for 2021?

- Min første ambisjon er å være skadefri hele sesongen, og spille meg til en fast plass på laget og utvikle meg som fotballspiller. Det gjør det mye lettere enn hvis jeg er flere måneder på sidelinja.

Foreløpig er det ikke blitt hentet inn en ny høyreback som skal konkurrere med Ranger, men en rekke andre rutinerte spillere har forsterket laget - noe han setter stor pris på.

- Vi har fått inn flere større profiler som har løftet gruppa og gjort gruppa mer profesjonell.

- Hva legger du i det?

- For eksempel at Gjermund (Åsen) satte i gang med forbrenning før frokost - noe vi ikke har gjort så mye av før. Nå er det blitt mer vanlig at vi møtes før frokost og enten tøyer eller sykler - og forbereder oss til økta. Det fungerer bra for de fleste.

Se video-intervju med Lars Ranger:


Annonse fra Eliteserien: