Rafn sikret seier mot KFUM

(KFUM - Lillestrøm 1-2) Han startet på venstrebacken, ble flyttet over på høyre - og fem minutter etter omplasseringen avsluttet Simen Rafn et strålende angrep. Og ble matchvinner for LSK.

- Utrolig deilig. Jeg er stolt av laget. Det har vært en veldig tøff periode for oss, sier en lykkelig Simen Rafn etter at de tre poengene var i boks.

63 minutter ut i kampen kombinerte han fint med et godt gammeldags veggspill med Daniel Gustafsson. Rafn mottok ballen inne i KFUMs 16-meter og satte ballen kaldt i mål.

Like før pause hadde Gustafsson selv sørget for utligning like før pause. Den svenske kantspilleren mottok ballen fra Aleksander Melgalvis og satte den kontrollert i korthjørnet.

Dermed viste LSK stor styrke ved å snu kampen etter at hjemmelaget scoret på sin første sjanse da Alagie Sanyang skjøt inn ledermålet 19 minutter ut i kampen.

- Det er sterkt å komme tilbake etter den tunge starten. Jeg er veldig stolt av laget. Det er lite som gir mer energi enn en skikkelig sliteseier, sier Rafn.

Men gjestene fra Romerike reiste seg mesterlig og vant dermed den første seriekampen siden 2-0-triumfen over HamKam i andre runde. Nå venter to hjemmekamper: Ull/Kisa på fredag, Raufoss på mandag.