Rafn på Skedsmo-besøk: Får du vondt i ryggen av brassespark?

LSK inviterer alle lag på Romerike gratis til lørdagens serieavslutning mot Kristiansund. Seksåringene i Skedsmo synes det var stas at Simen Rafn kom på overraskelsesbesøk og delte ut billettene.

Annonse:

Det endte med både heiarop og spørsmålsrunde fra de ivrige barna. Blant annet ble Rafn spurt om han fikk vondt i ryggen av å ta brassespark.

- Nå er det ikke jeg som pleier å ta de brassesparkene, men hvis jeg hadde gjort det, så hadde jeg nok fått vondt i ryggen, medga Lillestrøm-backen - som også lærte bort noen fotballtriks til Skedsmos 2012-lag.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Kristiansund!

Trener Espen Joakim Engen synes det er et flott tiltak at LSK i samarbeid med DNB inviterer lokale lag på årets siste seriekamp på Åråsen. Fem dager før kampen spilles er det solgt rett i overkant av 4000 billetter.

- Vi håper at vi i hvert fall stiller med 50 personer på kampen. Det er viktig for hele lokalmiljøet at Lillestrøm blir i Eliteserien, sier trener Espen Joakim Engen.

Les også: Gjør et kupp: «Black Week» i LSK-Shopen

- Jo flere som heier på oss, jo bedre er det. Og hvis alle heier like bra som disse barna kommer det til å bli veldig god stemning på Åråsen mot Kristiansund, sier Simen Rafn.

Les også: DNB og LSK gir gratisbilletter til lag fra Romerike

Her kan du se video av Simen Rafns Skedsmo-møte:


Annonse fra Eliteserien: