Rafn føler han ble bedre av vrakingen

Simen Rafn (28) måtte finne seg i en del benkesliting i starten av sesongen, men har kjempet seg inn på laget i det han føler er en bedre utgave av seg selv.

Annonse:

- Jeg var litt ute av laget i starten av sesongen, men har kriget meg inn igjen. Og her har jeg tenkt til å bli. Det var tungt. Men jeg fikk trent bra og følte at jeg gjorde mye riktig i den perioden jeg var på benken. Det gjorde at jeg kom tilbake i en bedre form enn jeg har vært i på en stund, sier Rafn foran søndagens bortemøte med Ranheim.

Les også: Her kan du kjøpe LSK-mobildeksel

Med seks strake seire kan man trygt si at LSK er inne i en god periode. 

- Det er veldig gøy. Det er ikke så veldig mange perioder man har i en fotballkarriere der man går fra seier til seier. Veldig morsomt å være en del av Lillestrøm nå. Hele laget har selvtillit. Nå handler det om å gjenskape. Vi er inne i en veldig god periode, men vi er ikke fornøyd ennå. Vi føler at vi har mye mer å gå på. Det er en veldig god følelse, sier 28-åringen.

- Hvordan ser du på søndagens kamp mot Ranheim?

- Det blir en tøff kamp. Men vi har vært veldig gode på kunstgress på bortebane i år. Vi slo Tromsø fortjent. Vi drar til Trondheim for å vinne. 

Les også: LSK-ungguttene viste lovende takter mot Stabæk

Se video-intervju med Simen Rafn:


Annonse fra Obos-ligaen: