Publikumsrekorden slått: Rune Kvalheim vant sofa-billetter

Vi klarte det vi trodde nesten var umulig! Lørdag ettermiddag er det solgt 14 330 sofakamp-billetter til søndagens Tromsø-kamp. Dermed har vi slått publikumsrekorden på 13 652 med glans. Rune Kvalheim (bildet) vant to sofa-billetter på Åråsen.

Annonse:

Nittedal-mannen, som har vært fast tilskuer på Åråsen siden 1995 og tidligere har ledet Kanari-Fansens Tifo-fond, ble svært glad da vi ringte ham for å fortelle at han var trukket ut blant de flere tusen som hadde kjøpt sofakamp-billett.

- Dette var en gedigen overraskelse! Jeg har aldri hatt flaks eller vunnet noe som helst tidligere. Gleder meg stort til å se søndagens kamp mot Tromsø på Åråsen, sier Kvalheim.

Selv hadde han kjøpt ti billetter, noe som gjorde at han hadde ti lodd under den store hovedtrekningen som ble gjort lørdag formiddag.

Les også: Sigurdarson kjøper 100 sofa-billetter

Ett døgn før avspark er det totale billettsalget på utrolige 14 330. Lillestrøm Sportsklubb sender en stor takk til samarbeidspartnere, tilhengere, støttespillere og venner som har bidratt i det som er blitt en helt unik aksjon.

Det betyr samtidig at vi faktisk også er nær ved å slå antallet tilskuere Brann hadde på sin 16. mai-kamp i 2015: 17 284. Det er publikumsrekord på nivå to etter at OBOS-ligaen ble etablert i 2015.

Hvordan kan du bli med på #sofakamprekord?
Vippse valgfritt beløp til 1917
Sette inn valgfritt beløp på konto 12040458288

Se fredagens FuglaXtra med Ivar Hoff:


Annonse fra Eliteserien: