PrivatMegleren Lillestrøm - ny samarbeidspartner på banen!

– Vi gleder oss stort til å bli kjent med alle de fantastiske sponsorene i LSK-poolen, som vi har hørt så mye flott om, sier Eivind Rodem (til høyre) i PrivatMegleren Lillestrøm.

Annonse:

Sammen med kollegaene Tom-Richard Seim (fra venstre), Ingvild Lund Rønaas og Kjell Olav Bårdseng ser han fram til godt samarbeid med LSK og de over 160 partnerne.

– Vi i PrivatMegleren Lillestrøm er stolt av LSK. Hele byen er stolt av LSK! Vi gleder oss til å få være med på å støtte laget og merkevaren LSK. Vi synes det er en ære å få lov til å profilere oss selv via klubben og det som nok må være landets beste sponsorpool og nettverkssamarbeid, sier Rodem.

Han ser også frem til å kunne bidra til nettverket med informasjon og kunnskap om boligmarkedet på Romerike, både når det gjelder utvikling av eiendom, kjøp og salg.

Bli bedre kjent med PrivatMegleren Lillestrøm her!

– Alle er velkomne til å ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende boligprat, enten du vurderer salg eller er interessert i å kjøpe ny bolig! sier Eivind Rodem - daglig leder i PrivatMegleren Lillestrøm (t.h.).

– Vår visjon er at vi ønsker å være den mest foretrukne eiendomsmegleren på Romerike. Vi har svært dyktige og entusiastiske meglere som brenner for jobben sin, og som er veldig ydmyke for å få mulighet til å forvalte den største verdien du som privatperson har, nemlig boligen din. Vi jobber hardt hver dag for å levere ypperste kvalitet og den høyeste prisen man kan oppnå for boligen.

PrivatMegler-kjeden er landets tredje største eiendomsmeglerkjede, og eies av Nordea. Kjeden består i dag av 75 ulike kontorer rundt om i landet. PrivatMegleren Lillestrøm er et av de største kontorene i PrivatMegler-kjeden, og har den største nybygg-avdelingen i kjeden. PrivatMegleren Lillestrøm eies av BORI, samt ulike, private eiere, som alle jobber i PrivatMegleren Lillestrøm.

På PrivatMegleren Lillestrøms nettside kan du på en enkel måte hente ut et prisestimat på hva boligen din er verdt, ut ifra boligens beliggenhet og areal. Her kan du også få informasjon om nybygg-prosjekter, invitasjon til forhåndssalg, forkjøpsrett, samt oppdatert prisutvikling fra måned til måned, forklarer Rodem.

– Du kan også få et estimat på hva du vil spare per måned ved å bytte fra bruktbolig til nybygg. Gjennom «PrivatMegleren Nybygg Notis» kan du få forkjøpsrett på nye prosjekter, som betyr at du har ekstra gode sjanser til å sikre deg boligen du ønsker. Når du kjøper ny bolig, har du muligheten til å tilpasse boligen etter dine egne ønsker og behov.

Klikk her for å se hva boligen din er verdt!

– Med appen «Mitt boligsalg» kan du følge hele salgsprosessen live. Her lagres også dokumenter, bilder og annen viktig informasjon og du kan følge hele salgsprosessen i sann-tid. Det er noe både vi som meglere og boligselgere opplever som både profesjonelt, tidseffektivt og spennende, sier Rodem.

I tillegg tilby PrivatMegleren Lillestrøm produktet «Boligbytte».

– Det går ut på at du slipper å håndtere flytting, renhold, mellomlagring eller oppbevaring av møbler, bytte av strøm- og alarmleverandør, flytteforsikring med mer. Vi kan ordne alt for deg – om ønskelig. Det er det utrolig mange som setter stor pris på.

Rodem forteller at de også tilbyr tjenesten «Kjøp», slik at du har du en megler med deg i hvert trekk av boligkjøpet. Her blir ditt boligønske og -behov kartlagt og megleren bidrar med gjennomgang og vurdering av salgsoppgaver, tilstandsrapporter, vurdering av prisantydninger og taktisk rådgivning gjennom budrunden.

– Alle er velkomne til å ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende boligprat, enten du vurderer salg eller er interessert i å kjøpe ny bolig. Vi er spesialister på markedet på Romerike, sier Rodem, som gleder seg over mulighetene til å fortelle alle de øvrige sponsorene i nettverket om mulighetene – og til å vise frem PrivatMegleren Lillestrøms logo på både treningsfelt og på Åråsen fremover.

Ikke minst gleder de seg til å gå på kamp når Eliteserien igjen sparkes i gang.

– Dette kommer til å bli en knallbra sesong!

Annonse fra Eliteserien: