Populært Skinstad-foredrag for LSK-nettverket

I flotte omgivelser på Smakfulle Rom i Sørum holdt Åge Skinstad et populært og interessant foredrag for LSKs samarbeidspartnere.

Annonse:

To dager etter at Eliteserien 2018 ble stengt, samlet klubben og en rekke samarbeidspartnere seg på konferansegården Smakfulle Rom for vintersportslig påfyll.

Les også: Nå kan du kjøpe sesongkort for 2019!

Langrennsorakel og Swix-direktør Åge Skinstad - med fortid som både aktiv utøver, NRK-ekspert og ikke minst sportssjef i Norges Skiforbund -  holdt smørekurs, fortalte om sin ledelsesfilosofi og informerte om statusen i internasjonal langrenn.

Mange i LSKs sponsornettverk er ivrige skiløpere - på mosjonsnivå - og fikk stilt sine spørsmål til Skinstad.

- Dette var både interessant og artig. Jeg tror ikke det er så mange som har mer kunnskap om langrennssporten enn Åge Skinstad, sier Ronny Engebretsen, daglig leder i Øie Eiendomsutvikling AS.

54-åringen fra Toten, som hadde med seg familien på Lillestrøm - Rosenborg på Åråsen i oktober, har selv mange gode LSK-minner fra oppveksten på 1970-tallet og fram til i dag.

- Faren min er fotballinteressert, og i barndommen var vi på de fleste av kampene til Kapp og Skreia. Selv spilte jeg på Lensbygda, som også heter LSK, til jeg var 16 år. Da Gunnar Lønstad gikk fra Gjøvik-Lyn til LSK i 1977 var ofte faren min, noen kompiser og jeg på Åråsen. Og jeg samarbeidet litt med Lillestrøm da jeg jobbet for Adidas fra 1997 til 2006. Har alltid fulgt litt med uten å være helt blodfan. Og jeg kommer garantert på kamp neste år også, sier han.

Vi takker Åge Skinstad for oppmøtet, og sees i 2019!

Har du lyst til å bli LSK-partner? Ta kontakt med Espen Søgård på 900 42 761 eller [email protected]

Her kan du se video om LSKs sponsornettverk:


Annonse fra Eliteserien: