Poengdeling på Åråsen - Lehne Olsen med etterlengtet scoring

(Lillestrøm - Ull/Kisa 2-2) Selv etter scoring av Thomas Lehne Olsen - etter en nydelig assist fra unggutten Magnus Knudsen - endte lokaloppgjøret mot Ull/Kisa med poengdeling.

Det ble en hard kamp om poengene på Åråsen Stadion. LSK tok ledelsen to ganger, men Kisa klarte å svare begge gangene.

Kampens første scoring kom etter 24 minutter hvor de gule og svarte kom på contring med Kaan Kairinen som med en flott ball satte opp Daniel Gustafsson som kom i bakrom ute til høyre. På direkte kjører svensken ballen inn bak Ull/Kisa-keeperen til 1-0.

Det var også stillingen da dommer blåste av til pause på Åråsen. En pause som ble brukt til å bytte ut Fredrik Krogstad, og sette på Torbjørn Kallevåg.

Ull/Kisa smalt ut av startblokkene etter hvilen og fant nettmaskene i det 49. minutt ved forsvarer, Walstad. Gleden for spillerene fra Jessheim ble ikke langvarig for etter 53 spilte minutter skulle byllen endelig slås hull på.

Magnus Knudsen fikk ballen og kom på et flott raid langs venstre-kanten, forran mål finner han Lehne Olsen som setter ballen til høyre for keeper og i mål. Tydelig forløsende for modølen som feiret nede ved cornerflagget hvor KFL vanligvis skulle tatt han imot. 2-1 etter 53 minutter altså.

Men Kisa var ikke ferdig med å skape trøbbel for Sportsklubben i aften. Etter 63 minutter får Sander Werni satt ballen bak Coppens til 2-2.

Selv med et solid trykk de siste minuttene og flere offensive bytter måtte Geir Bakke og hans menn se at det ble poengdeling mot rivalen fra Øvre Romerike.