Pedro Espinha ansatt som ny keepertrener

Portugisiske Pedro Espinha er ansatt som LSKs nye keepertrener for 2018-sesongen. Han vil ha ansvaret for samtlige målvakter i klubben, både på A-laget og i utviklings- og breddeavdelingen.

Annonse:

Espinha er 32 år gammel, bor for tiden i Oslo, og har den siste tiden vært keepertrener i Lyn Toppfotball og i Oslo Fotballkrets. Tidligere har han også vært innom Stabæk og den portugisiske klubben Benfica. Han forteller at han er en ambisiøs trener, som hele tiden vil utvikle seg. I august i fjor fullførte han NFF sitt A-kurs for keepertrenere.
(Fortsetter under videoen...)


Han gleder seg stort til å ta fatt på jobben som nå venter, og ser på det hele som en stor utfordring. 

- Lillestrøm er en stor klubb i Norge, med stolt historie og de beste supporterne i landet. Jeg kan ikke vente med å komme i gang, sier han. 

I sin jobb er han opptatt av å tenke mer helhetlig på spillet, og ikke kun på tradisjonell og individuell keepertrening. 

- For meg er det viktig å tenke helhetlig. Tidlig i karrieren var jeg også trener for utespillere, så jeg føler jeg har det som trengs for å variere treningen mer. Keeperne er også en del av det oppbyggende spillet, det er det viktig å huske på, avslutter Espinha. 

Kontrakten gjelder ut 2018, med muligheter for forlengelse. Vi ønsker portugiseren velkommen til Åråsen!

Har du ikke kjøpt sesongkort for 2018 ennå? Det kan du gjøre her!

Annonse fra Eliteserien: