Pedersen skrev ny kontrakt: - Vil vinne noe med LSK

Daniel A. Pedersen (26) ble umiddelbart en nøkkelspiller for LSK. I dag forlenget han avtalen, og har nå kontrakt med Lillestrøm ut 2021-sesongen.

Annonse:

Både Pedersen og sportssjef Simon Mesfin smilte bredt da de skrev under på papirene som knytter dansken til Åråsen de neste tre årene. Det skjedde i Göteborg - der både spillere, ansatte og flere styremedlemmer er på seminar for å bygge fremtidens LSK.

- Nå har jeg vært her i et halvt år, og jeg har hatt en supergod opplevelse. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av laget og klubben. Jeg føler at klubben har et kjempestort utviklingspotensial. Og jeg vil gjerne være med på å bringe klubben til toppen i norsk fotball igjen. Jeg vil vinne noe med Lillestrøm. Det er ambisjonen min, sier Daniel A. Pedersen.

- Dette viser jo at du ikke bare ser på LSK som et springbrett for å komme deg videre, men at du vil være her?

- Ja, det synes jeg 100 prosent. Selvsagt har jeg som alle andre en drøm om å spille utenfor Skandinavia, men jeg vet at det kun skjer hvis man presterer på et høyt nivå over tid. Jeg har lyst til å bli så god her - og vinne noe med Lillestrøm før jeg eventuelt reiser ut.

Simon Mesfin er særdeles fornøyd med at den sentrale midtbanespilleren nå har forlenget avtalen med klubben til å gjelde ut 2021-sesongen.

- Det er fantastisk. Vi er veldig glade for dette - akkurat som vi er veldig glade for de spillerne vi har hentet tidligere i vinter, og de som er her fra før. Nå har vi en bra grunnmur. Det blir veldig spennende fremover. Med tanke på Daniels forlengelse, så må jeg bemerke at vi har å gjøre med en spiller som er blitt en ordentlig klubbspiller på kort tid. Han har vist gjennom forhandlingene at han virkelig ønsker å bygge LSK videre, sier Mesfin.

Her kan du se video-intervju med Pedersen og Mesfin:


Annonse fra Eliteserien: