Tredje året på rad: Overtidstap borte mot Molde

(Molde - Lillestrøm 2-1) For en nedtur det ble etter en godt kjempet bortekamp mot serielederen: På overtid av overtiden fikk Molde inn seiersmålet - som gikk via både Joonas Tamm og Tobias Salquist.

Annonse:

- En enorm skuffelse, sier trener Jörgen Lennartsson til Eurosport etter kampen.

For kampen var jo omtrent over da hjemmelaget sikret seieren. Men akkurat som seriekampene på Aker Stadion i 2017 og 2018, så scoret Molde seiersmålet mot LSK på overtid. Det skal vel egentlig ikke være mulig.

Men det så lenge lyst ut: Ti minutter før pause satte Kristoffer Ødemarksbakken ballen i mål, men dommer Rohit Saggi var litt ivrig med fløyta og blåste straffespark - i stedet for å la fordelen gå. Fredrik Sjølstads dytt på Daniel Pedersen var det dommeren hadde blåst på. En dytt som resulterte i at Pedersen og Etzaz Hussain kolliderte. Begge fikk en smell i hodet, og LSK-kapteinen måtte bytte ut senere i omgangen.

Fredrik Krogstad satte straffesparket i mål, og bortelaget kunne gå til pause med ledelse mot serielederen.

I andre omgang presset Molde på, og det var ikke helt ufortjent at Leke James utlignet til 1-1 etter 64 minutter. LSK fikk den største sjansen i omgangen etter 71 minutter. Arnór Smárason avsluttet godt fra 16-17 meter, men skuddet skrudde akkurat like utenfor Molde-målet.

Dommer Saggi la til tre minutter, men spillerbyttet da Sheriff Sinyan erstattet Ifeanyi Mathew gjorde at han la til et ekstra halvminutt. Og det var omtrent på slaget tre og et halvt minutt på overtid Molde scoret det heldige seiersmålet: Kristoffer Haugen avsluttet - og ballen gikk via både Joonas Tamm og Tobias Salquist før den fant veien inn i hjørnet bak en sjanseløs Marko Maric.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si, innledet midtstopper Salquist i intervjuet med Eurosport rett etter kampen.

Det vet ikke vi heller. Så vi stopper her.