Overkjørte KBK og sikret ny kontrakt: - Årets beste kamp!

(Lillestrøm - Kristiansund 2-0) Da det gjaldt som mest leverte LSK årsbeste mot Kristiansund. Scoringer av Arnór Smárason og Thomas Lehne Olsen sikret ny kontrakt i Eliteserien.

Annonse:

Elleville scener utspant seg på Åråsen da Thomas Lehne Olsen kjempet inn 2-0-scoringen etter 85 minutter. LSK-spissen jobbet som et villdyr kampen gjennom, og det var svært fortjent at han fikk æren av å sette inn det siste målet.

Før det hadde Arnór Smárason roet nervene på Åråsen ved å sette inn ledermålet 16 minutter ut i kampen. LSK skapte en rekke store sjanser kampen gjennom, og burde ha vunnet med langt mer enn 2-0.

Likevel: Med seieren ble plassen i Eliteserien sikret. Lillestrøm Sportsklubb er fortsatt klubben i Norge som har vært lengst sammenhengende i vår øverste divisjon.

- Jeg er utrolig stolt av spillerne som står fram og leverer årsbeste når det gjelder som mest, sier trener Jörgen Lennartsson.

- Det er ekstremt imponerende at vi avgjør på en så bra måte. Du vet aldri hvordan spenningsnivået slår ut når presset er så stort, men gutta leverte strålende. Årets beste kamp. Fantastisk deilig, sier kaptein Frode Kippe.

- Dette var et stort øyeblikk for meg - med både min far, min kjæreste - og hennes familie på tribunen. Jeg er utrolig glad for at vi reddet plassen. Og det er rørende å se hvor mye det betyr for de fantastiske supporterne, sier Arnór Smárason.

Se de herlige jubelscenene etter at plassen i Eliteserien ble sikret:


Annonse fra Eliteserien: