Over 500 LSK-tilhengere vil lage publikumsfest i Sandefjord

Med ni seriekamper uten tap er Lillestrøm inne i sin beste periode i Eliteserien på mange år. Vi må tilbake til 2010 sist LSK hadde en lengre rekke med seriekamper uten tap på øverste nivå. På søndag venter Sandefjord på bortebane - med over 500 Lillestrøm-supportere på tribunen.

Annonse:

- Det blir en tøff oppgave - som alle kampene i Eliteserien er. Sandefjord har hatt en del friske resultater mot gode lag, og har et solid grunnspill. De spilte for eksempel skjorta av Sarpsborg hjemme. Så da må vi helt oppunder taket igjen og få ut den beste utgaven av oss selv, sier Bakke.

Etter å ha åpnet med to tap har LSK virkelig fått sving på sakene med seks seire og tre uavgjorte på de ni siste kampene. Vi må helt tilbake til 2010 for å finne sist Lillestrøm hadde en lengre rekke uten tap i Eliteserien (fem seire, åtte uavgjorte).

- Det gir jo arbeidsro. Som nyopprykket klubb var vi litt spente på hvor vi sto før sesongen. Vi fikk oss noen lusinger i starten, men etter det har vi vært solide. Vi skal ta med oss den selvtilliten og bruke den til noe positivt, sier LSK-treneren.

Han kan i hvert fall vente seg stor støtte på tribunen i Sandefjord: Over 500 Lillestrøm-supportere har kjøpt billetter til kampen, og bortefeltet er nå utsolgt. Det betyr med andre ord at spillerne nesten vil føle det som hjemmebane under søndagens kamp.

Se video-intervju med Geir Bakke før bortekampen mot Sandefjord:


Annonse fra Eliteserien: