Oslo Bud & Vare AS ny sølvpartner

Det er en stor glede å kunne ønske Oslo Bud & Vare AS velkommen som ny sølvpartner i LSK! Den sterkt voksende bedriften - her representert ved markeds- og logistikkansvarlig Sondre Mårli - har signert på en treårsavtale.

Annonse:

- Veldig hyggelig å få Oslo Bud & Vare med på laget. De har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten og blir et flott bidrag til vårt store og velfungerende sponsornettverk, sier markeds- og partneransvarlig Kari Herredsvela.

Her kan du sjekke ut hjemmesiden til vår nye partner!

- Oslo Bud & Vare er bud- og vareleveringstjeneste i Oslo som har spesialisert seg på frakt av kjøl og frysevarer. Vi er en pålitelig og effektiv tjeneste som tar sikte på å møte kundenes behov for rask og pålitelig levering. Vi tilbyr et bredt spekter av leveringstjenester, fra dokumentlevering til tungtransport til bedrifter i Oslo/Viken. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi opprettet ett unikt nettverk slik at vi har blitt landsdekkende og frakter varene uansett hvor i landet de måtte være, sier markeds- og logistikkansvarlig Sondre Mårli.

Slik forklarer han ønsket om å bli LSK-partner:

- Vi har et sterkt engasjement for sponsing av en fotballklubb av flere grunner. Først og fremst ser vi på sponsing som en mulighet til å støtte opp om lokalsamfunnet vårt og bidra til utviklingen av unge talenter innen fotballen. Ved å investere i en fotballklubb, gir vi dem muligheten til å forbedre fasilitetene sine, skaffe bedre trening og konkurranseressurser, og tilby høyere standarder for spillerutvikling. Dette bidrar til å skape et sterkt fotballmiljø og kan inspirere flere unge mennesker til å delta i sporten. Vi ser også på sponsing som et uttrykk for vårt engasjement for fellesskapet. Ved å støtte en fotballklubb viser vi vår tro på verdien av samarbeid, lagånd og integritet - verdier som er viktige for både sporten og samfunnet som helhet. Vi ønsker å være en positiv kraft i lokalsamfunnet og bidra til utviklingen av en sunn og aktiv livsstil for alle. Videre setter vi pris på det sosiale aspektet av sponsing. Gjennom sponsoraktiviteter kan vi engasjere våre ansatte, kunder og andre interessenter i arrangementer og kamper. Dette skaper et felleskap og bidrar til å bygge sterke relasjoner som går utover forretningsforbindelser, sier Mårli - og fortsetter:

- Vi ser sponsing som en effektiv måte å markedsføre oss selv på. Ved å knytte navnet vårt til LSK, får vi eksponering for et bredt spekter av mennesker, både lokalt og i tilknyttede regioner. Dette øker merkevarebevisstheten og kan gi oss en konkurransedyktig fordel i markedet. Til slutt tror vi at sponsing av en fotballklubb gir oss en plattform for å samarbeide og et nettverk med andre lokale bedrifter og organisasjoner. Dette kan åpne døren for fordelaktige partnerskap og koblinger med mennesker og ressurser som kan være til nytte for oss på flere områder.

Vi ønsker Oslo Bud & Vare hjertelig velkommen til Fuglafamilien!

Annonse fra Eliteserien: