Origi og LSK skiller lag

Arnold Origi (34) og Lillestrøm Sportsklubb er enige om å terminere kontrakten som opprinnelig hadde varighet ut 2018.

Det betyr at keeperen, som kom til LSK før 2013-sesongen, står fritt til å finne seg en ny klubb.

- Vi vil takke Arnold for fem gode sesonger på Åråsen - med den strålende innsatsen i cupfinalen som det åpenbare høydepunktet. Nå er vi blitt enige om å terminere avtalen, og vi tror det er en god løsning for både klubben og Arnold. Grunnen til at vi gjør dette nå, er at Arnold da blir fristilt før det internasjonale overgangsvinduet stenger natt til torsdag. Det betyr at han fortsatt vil ha mulighet til å finne seg en arbeidsgiver også i land der vinduet er stengt, sier LSKs sportssjef Simon Mesfin. 

Annonse:

Arnold Origi understreker at han og LSK skilles som gode venner, og takker både supportere, lagkamerater og støtteapparat for en fin tid på Åråsen.

- Dette er den beste veien videre for både meg og klubben nå. Jeg ønsker Arne (Erlandsen), Simon (Mesfin), Marko (Maric), Matvei (Igonen) og alle andre i LSK lykke til videre. Som jeg har sagt mange ganger: Jeg elsker Lillestrøm Sportsklubb. Jeg har hatt fem fantastiske år her. Jeg har fått en lidenskap av å vinne fotballkamper som jeg aldri har hatt før. Og det er på grunn av klubben og supporterne. Jeg vil også sende en hilsen til alle barna på RB-feltet som har støttet meg så mange ganger under oppvarmingene. Den gleden jeg har sett i ansiktene deres har gitt meg masse motivasjon. Jeg kommer til å savne dere, sier Origi.

Han fylte 34 år i november i fjor, og føler at han har mange gode år igjen som keeper. Men foreløpig er det usikkert om karrieren fortsetter i Norge eller i utlandet.

- Når Frode (Kippe) kan spille til han er 40 år, så kan jeg som keeper gjøre det samme. Kanskje jeg kommer tilbake til Åråsen som spiller for en annen klubb? I så fall kommer jeg til å spille mitt livs kamp. Men jeg vil alltid heie på Lillestrøm mot alle andre enn min neste klubb, sier Origi med et smil.

LSK takker for innsatsen, og ønsker Arnold Origi lykke til videre i karrieren.

Annonse fra Obos-ligaen: