Ordinas om talent-avtalene: - En perfekt dag

Utviklingsleder Toni Ordinas er svært fornøyd med at Edmund Owusu, Alexander Hrcka Sannes og Apipon Tongnoy har skrevet under for LSK.

Annonse:

- En perfekt dag, ikke sant? Dette er jo det vi jobber for hver eneste dag. Det er et stort steg for en spiller å skrive sin første proffkontrakt, og for klubbens del er det flott at tre så spennende spillere har signert avtaler, sier Toni Ordinas.

Han skryter av at guttene har vært lojale til utviklingsløpet som klubben har lagt så langt, og er ikke i tvil om at samtlige har store muligheter som fotballspillere. Slik beskriver han de tre talentene:

- Alex er en spiller som har toppkvaliteter inne i boksen. Han er en god avslutter, og veldig vanskelig å stoppe. En target-spiss som også deltar mye i det defensive arbeidet.

- Apipon er en spiller som kan spille god fotball i mange posisjoner. Han kan spille både sentral midtbane, på kanten og som høyreback. En spiller som er veldig komfortabel med ballen.

- Edmund har X-faktor med farten og fysikken sin, men han har også svært gode bevegelser som spiss. Fremover skal vi jobbe enda mer med effektiviteten. Fart og aggressivitet har han masse av, sier Toni Ordinas.

Se video-intervju med Ordinas om de tre LSK-talentene:


 

Annonse fra Obos-ligaen: