G12 elitetiltak

Ordinas imponert over G12 på Elitetiltak

LSK G12 var helgen 21.-23. april på Elitetiltak hos HamKam i regi av Norsk Toppfotball.

Annonse:

Elitetiltaket er for samtlige av NTFs medlemsklubber (Eliteserien og OBOS) og klubbene stiller med sine akademilag eller tilsvarende kretslag – avhengig av hva slags modell hver enkelt klubb har. LSK stilte med totalt 13 spillere der halvparten var spillere fra egen klubb og halvparten spillere fra samarbeidsklubber på Romerike.

Dette er det første tiltaket spillerne har der de møter motstand på nasjonalt nivå og nivået på turneringen er således høyt. Hvert lag spilte fire kamper og LSK møtte Brann, Viking, Strømsgodset og Stabæk.

Selv om spillerne fortsatt er unge prøver vi i LSK å ha en profesjonell tilnærming til opplegget – ikke bare sportslig – men også når det kommer til forberedelser og restitusjon mellom kampene. For mange av spillerne var dette en litt ny tilnærming, men vi er svært fornøyd og ikke minst imponert over hvordan samtlige responderte på dette. Sportslig hadde vi høyt fokus på intensitet, tempo i spillet, mentalitet og viljen til så stå opp for seg selv og laget. På disse parameterne viste denne gjengen at de holder et svært høyt nivå i norsk målestokk og vi i LSK er meget imponert og stolt over hvordan laget fremstod på Hamar – både individuelt og kollektivt.

Laget hadde kun hatt to treninger sammen før de reiste på tiltaket, men viste oss allikevel et imponerende nivå sportslig, og engasjement og samhold som gruppe. LSK takker samtlige spillere for et meget bra tiltak, og en spesiell takk til hospitantene fra samarbeidsklubbene våre som stilte velvillig opp.

Vi ser frem mot neste tiltak for G12 som er hos Åsane i september.

- G12 Elitetiltak var en fantastisk erfaring for oss som klubb og for disse unge guttene som hadde sin første opplevelse med å konkurrere mot andre norske topplag. Vi er veldig stolt over det som ble prestert, ikke bare på bakgrunn av hva som ble vist i kampene, men også på grunn av holdningene utenfor banen. De hjalp hverandre og hadde det moro samtidig som de opptrådte profesjonelt i forberedelsene til kampene. Jeg vil takke alle klubbene på Romerike som hjalp oss med denne turneringen. Det er en glede å samarbeide med dem. Og, selvsagt, vil jeg gi ekstra ros til Håvard Nordlie som var vår trener på G12 Elitetiltak. Måten han oppmuntret og inspirerte guttene på, og den lagfølelsen han skapte gjennom helgen, var en stor glede å få observere, sier akademisjef Toni Ordinas.

Spillere:
Oliver Casban – LSK

Nicolay Nordlie – LSK

Nemo Bråten Løvstad – LSK

Moheeb Alzargawi – LSK

William Øren – LSK

Robin Nader – LSK

Edwin Hesla – Fjellhamar

Fredrik Reinemo-Wålberg – Fjellhamar

Georg Edvartsen – Rælingen

Jørgen Hagen – Aurskog

Lukas Viseth Bakke – Lørenskog

Sivert Smedsrud – Fenstad

Flavious Ndive Agbor – Fu/Vo    

Annonse fra Eliteserien: