Ordinas fast ansatt som utviklingsleder i LSK

Toni Ordinas har løftet utviklingsarbeidet i LSK til nye høyder. Nå blir han fast ansatt som akademisjef. Målet er å gjøre Lillestrøm til en av Skandinavias beste klubber på spillerutvikling.

Annonse:

- Toni har vært her i tre år, og vi har ikke vært i tvil om at vi ønsker å få ham over på en fast ansettelse. Vi ønsker å tenke langsiktig i takt med strategien vår, Det er ikke så vanlig med faste ansetteler i fotballen, men når man har gode mennesker med kompetanse, så er det helt ufarlig, sier sportssjef Simon Mesfin.

- En lykkelig dag for meg. Jeg er veldig glad for at klubben tror på arbeidet som er blitt gjort. Det har vært en glede for meg å jobbe i LSK fra første dag. Jeg har fått tilbud om andre ting både i Norge og i andre land, men jeg har lyst til å jobbe videre for å utvikle Lillestrøm. Potensialet er veldig stort, sier Ordinas.

Les også: Schelander og Knudsen forlenger med LSK

Spanjolen - med fortid i Stabæk - har store planer for at klubben skal bli enda bedre på spillerutvikling i årene som kommer.

- I løpet av de tre siste årene har vi lagt en solid plattform når det gjelder identitet, treningsmetodikk og romeriksmodellen. Nå må vi løfte blikket og være ambisiøse. Vi kan bli et av de beste utviklingsmiljøene i skandinavisk målestokk, sier Toni Ordinas. 

- Vi har store ambisjoner for akademiet vårt. Vi skal bygge videre slik at det vil være naturlig for ethvert stort talent i vår region å spille for LSK, sier Mesfin.

- Jeg er ikke i tvil om at vi har potensial til å bli blant de beste akademiene i Skandinavia. Nå kan vi se at et hvilket som helst LSK-lag i akademiet er et LSK-lag. Vi er solide på trening og filosofi. Romeriksmodellen fungerer godt, dialogen er god og vi har fått respekt blant klubbene rundt oss, sier Toni Ordinas.

Se video-intervju med Ordinas og Mesfin:


Annonse fra Eliteserien: