Oppover ny sølvsponsor: - LSK-nettverket er helt fantastisk

Oppover-gründer Bjørn Skovli - som her diskuterer gründer-virksomhet med statsminister Erna Solberg - tar sats og blir ny sølvpartner i LSKs sponsornettverk.

Annonse:

Lillestrøm-mannen har vært aktiv i B2B-poolen i flere år, men øker nå sitt engasjement gjennom kommunikasjonsbyrået Oppover.

Her kan du bli bedre kjent med Oppover!

- LSK-nettverket er helt fantastisk. Det er veldig, veldig bra, og det beste nettverket jeg har vært i. Derfor har vi nå blitt enige om en ny toårsavtale som sølvpartner. Businesspoolen er et fantastisk sted for å treffe mennesker, og jeg vil varmt anbefale andre bedrifter å bli med i nettverket, sier Bjørn Skovli.

Han har drevet kommunikasjonsbyrået i 14 år, og gjennom LSKs nettverk har han gjort mye god business med de 160 andre bedriftene som er medlem.

- Nå er jeg så heldig at jeg har mye å gjøre, men la oss si at det skulle være lite med avtaler i april. Da vet jeg at jeg kan få hjelp i LSK-poolen. Det er en veldig god sikkerhetsventil, og jeg vet at jeg har en del mennesker å spille på der hvis det skulle være nødvendig, beskriver han.

- Samtidig er det også et bra sted for læring. Man utveksler kompetanse, det gjennomføres mange interessante foredrag og man prøver å hjelpe hverandre. Men det er viktig at man tar initiativ selv, tillegger Skovli.

- Hva kan du hjelpe bedrifter med?

- Jeg kan hjelpe bedrifter med å øke lønnsomheten. God kommunikasjon fører til økt trivsel, økt effektivitet og dermed økt lønnsomhet. Veldig mye starter med alt som er knyttet rundt det å kommunisere. Hvordan man kommuniserer utad og med kollegaer - og hvordan man tar vare på humankapitalen. Min spisskompetanse er å legge til rette for at bedrifter har en god dialog og god kommuikasjon i alt man foretar seg.

- Hva er historien bak bildet med deg og Erna Solberg?

- Det er fra da regjeringen ville snakke med 1000 gründere i Norge om hva som skal til for at en gründer skal lykkes. Jeg var så heldig å få være den første som snakket med Erna Solberg. Jeg fortalte hvilke utfordringer som man møter i en oppstartfase, og fokuserte på det jeg mener er det største trøbbelet: Det å få kommunisert budskapet best mulig. Mitt råd til regjeringen var at de må bidra til å hjelpe gründere med å få ut ideen sin. Det er mange ideer som dør ut fordi man ikke klarer å kommunisere dem godt nok, sier Bjørn Skovli.

Romerikingen er utdannet journalist og hadde 15 års bakgrunn fra ulike lederroller fram til han startet sitt eget kommunikasjonsselskap. Oppover holder til i Storgata 7 i Lillestrøm.

Ønsker du å bli en del av Romerikes beste møteplass for bedrifter? Ta kontakt med [email protected]

Se video om LSKs sponsornettverk:


Annonse fra Eliteserien: