Olsen og Olsen takker for seg i LSK

Thomas Arkøy Olsen og Truls Lühr Olsen hadde i dag sin siste arbeidsdag på Åråsen - etter henholdsvis 20 og 9 år som ansatt i LSK. Daglig leder Robert Lauritsen takker begge for en helt enestående innsats.

Annonse:

Både kokk Thomas og arrangementssjef Truls søkte om sluttpakke i LSK, og den ble innvilget etter at klubben måtte kutte kostnader som en konsekvens av nedrykket.

- Jeg har hatt 20 fantastiske år her - med de to cupfinaletriumfene som naturlige høydepunkt. Det har vært en stor glede å samarbeide med så mange flotte mennesker gjennom 20 år, og jeg vil takke både både spillere, støtteapparat og ansatte. LSK vil for alltid være en del av mitt hjerte. I fremtiden kommer jeg til å skrike som tilskuer - og ikke ansatt, sier Thomas Arkøy Olsen.

Den rutinerte kokken skal nå først ta seg en fortjent ferie før han bestemmer seg for neste arbeidssted.

Truls Lühr Olsen ser fram til ny jobb i ny bransje, men erkjenner at det blir rart å bytte ut Åråsen som arbeidsplass.

- Denne jobben har vært en livsstil for meg siden 2011, så det skal bli interessant å se hvordan det blir å avslutte en livsstil. Noe sier meg at det kommer til å bli rykninger i foten på kampdag, sier Truls - og ler.

- Men det har vært en stor glede. Jeg har møtt mange hyggelige folk, og ikke minst mange fantastiske frivillige som er selve sjela i en klubb. Nå skal jeg bli daglig leder i Uterom Asfalt AS, og det blir spennende med en ny bransje. Men selv om jeg slutter som ansatt i LSK, vil mitt engasjement for klubben selvsagt leve videre, sier den mangeårige arrangementssjefen.

I forbindelse med fredagens lunsj på Åråsen ble det holdt mange taler fra spillere og ansatte - og utlevert mange gode ord til Olsen og Olsen, to arbeidsjern som har gjort en uvurderlig innsats for LSK i mange år.

- Det har vært helt fantastisk å jobbe med Thomas og Truls gjennom mange år. Mange forstår ikke hvor mye tid de har lagt ned i sine respektive jobber, og ingen av dem har hatt noen normal åtte til fire-jobb. De har stått på til alle døgnets tider, og jobben har blitt en livsstil for dem begge. Thomas har båret kjøkkenet og  konferansedelen på sine egne skuldre. Truls har vært en praktiker som enhver klubb trenger, han får tingene gjort - enten det handler om arrangement, klubbesøk, billetter eller andre ting. Nå må vi erstatte mange av deres oppgaver med frivillig arbeidskraft. Så de som kunne tenke seg å bidra innen enten kjøkken eller arrangement: Ikke være redd for å ta kontakt. Jeg vil takke Thomas og Truls for den utrolige innsatsen de har lagt ned for Lillestrøm Sportsklubb. De kommer til å bli savnet, men heldigvis vil vi opprettholde kontakten, sier daglig leder Robert Lauritsen.

Annonse fra Obos-ligaen: