Olavsgaard og LSK - to landemerker på Romerike!

Olavsgaard og LSK fortsetter det gode samarbeidet som seg hør og bør for to viktige landemerker på Romerike.

Annonse:

For hotellets salg- og bookingansvarlig Monica Johansen er ikke i tvil om at både Olavsgaard og Sportsklubbens hjem på Åråsen blir sett på som to helt spesielle plasser i vårt distrikt.

- Vi har vært med i nettverket i mange år nå, og det var med glede vi kunne signere en ny avtale. Olavsgaard er blitt et landemerke for området, på linje med LSK som har vært det i mange år, og vi er stolte av å være med på laget i opp- og nedturer, sier Monica Johansen.

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende ved E6 midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentrale beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen. På Olavsgaard er det lagt mye sjel i å skape et hotell med atmosfære, noe også mange spillere har merket når de ofte har startet sin LSK-karriere med å bo på hotellet.

- Selv om Olavsgaard primært er et konferansehotell, er vi også en viktig aktør for lokalbefolkningen når store og små begivenheter skal feires. Med over 35 års fartstid har vi god erfaring med å tilrettelegge og sørge for at begivenheten skal bli helt som i tråd med forventningene, forteller Monica Johansen.

Les også: Investere i bedriftens vekst? Bli LSK-partner!

Som LSK-partner har hun mye godt å si om klubbens sponsornettverk som nå rommer over 160 bedrifter. 

- Nettverket anbefaler vi gjerne da dette er en fantastisk arena til å knytte nye kontakter. Det er et godt samhold der alle har som felles mål å styrke LSK, men også hverandre med handel og videre anbefalinger.

Her kan du bli bedre kjent med Olavsgaard!

Ønsker du å bli LSK-partner? Ta kontakt med [email protected]

Annonse fra Eliteserien: