Øie blir gullpartner - bidrar til å styrke stallen

Daglig leder Ronny Engebretsen (bildet) i Øie Eiendomsutvikling AS - som eies av Per Berg og hans familie - øker sin støtte og blir gullpartner i LSK foran comebacket i Eliteserien. En del av midlene øremerkes slik at spillerstallen kan styrkes før seriestart.

Annonse:

- LSK er meget viktig for byen og dens identitet. Øie Eiendomsutvikling er en lokal bedrift som har som policy å støtte idrett og kultur, og spesielt LSK som betyr så mye for så mange. Vi gleder oss til en ny sesong der hvor klubben hører hjemme, nemlig på øverste nivå norsk fotball, sier Ronny Engebretsen.

Nå kan du realisere boligdrømmen med Øie-prosjektet Gardertoppen Panorama i Fetsund - sjekk her!

Øie har vært samarbeidspartner siden 2004 og har nylig signert en ny samarbeidsavtale som bidrar til at eiendomsutvikleren blir gullpartner i LSK. At de øker bidraget sitt gjør at de håper at deler av midlene også går med på å styrke stallen for 2021 slik at LSK blir å regne med når serien starter andre påskedag.

- Vi opplever at LSK betyr mye for mange, og det inspirerer oss. At Øie Eiendomsutvikling AS forlenger og øker sin avtale er vi både ydmyke, stolte og takknemlige for, sier LSKs daglige leder Robert Lauritsen.

- Øie har vært med i mange år og vi setter ekstremt pris på at de ønsker å være med oss på reisen tilbake til Eliteserien og bidra til at vi skal få et slagkraftig lag når serien starter opp igjen. I flere år har Per Berg og resten av teamet hans vært blant eksterne investorer som har bidratt med gaver til klubben slik at vi kunne forsterke stallen ved behov, og vi er også enige om at deler av denne økningen skal øremerkes til dette, sier Lauritsen.

Her kan du sjekke ut Øie-prosjektet Kvernstua i Nittedal!

Annonse fra Eliteserien: